Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popová hvězda Rita Ora (33) už je vdanou paní. Za manžela pojala během soukromého obřadu v Londýně o patnáct let staršího režiséra filmu Thor Taiku Waititiho. A zpěvačka se rozhodla nyní užívat i manželovo jméno, tudíž je z ní nově paní Rita Waititi-Ora.

Dvojici se podařilo sňatek utajit a až s odstupem se je podařilo fotografům zachytit se zlatými prstýnky na rukou. O jejich vztahu se spekulovalo od loňského března, ale veřejně vztah přiznali až v srpnu. Svatbu už nějaký čas plánovali, ale bližší informace nebyly k dispozici.

Taika s Ritou každopádně neztráceli čas, k zásnubám totiž došlo teprve před dvěma měsíci. Momentálně prý plánují uspořádat pořádnou party pro rodinu a všechny přátele.

Pro zpěvačku, která má velmi pestrý seznam expartnerů, jde o první manželskou zkušenost. Režisér už jednou ženatý byl, a to s filmovou producentkou Chelsea Winstanley, s níž má dcery Te Hinekāhu (10) a Matewu Kiritapu (6). Manželé se údajně v tichosti rozešli už v roce 2018.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám