Hlavní obsah
Článek

Karel Frýd alias Plyšák, kterého znáte z reality show Big Brother, ve čtvrtek přivítal na svět svého druhého potomka. Profesionální trenér má se snoubenkou už jedno dítě - syna Kubíka. K tomu nyní přibyla malá sestřička Ema.

Sám Karel nedokázal skrýt nadšení a vyjádřil překrásnou poklonu své snoubence. "Za všechno můžeš TY! Za to, jaká jsi osobnost, starostlivá máma, můj nejlepší přítel, má nejsilnější ženská, MÉ VŠECHNO," napsal. Karel si vždy přál mít holčičku a kluka a sen se mu vyplnil. Jak sám naznačil, další děti zatím nejsou v plánu. "Má rodina je kompletní. Vítej, Emičko!"

Někteří tatínkové jsou z porodu nervózní, to ale není případ Karla. "Nebyl jsem nervózní, protože vím, že to Lenka zvládne," prozradil Super.cz. "Navíc pan doktor Horák je kapacita ve svém oboru a byl neuvěřitelný. I celý jeho tým, takže obavy jsem neměl," prozradil krátce po porodu dcerky Emy.

Svoje prvotní pocity sdílel na svém Instagramu, kde se neubránil emocím. "Jsem pyšný, hrdý, nepopsatelně šťastný." Na malou sestřičku se těšil i syn Kubík. "Kubík se na ségru těší. Už to, jak reagoval na bříško, když malá kopala, bylo moc hezké. Dával jí pusinky a hladil," rozplýval se fitness trenér.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám