Hlavní obsah
Článek

V pondělí 8. srpna se na oficiálním instagramovém účtu herečky a zpěvačky Olivie Newton-John (†73) objevila velmi smutná zpráva. Její manžel John Easterling (70) informoval veřejnost, že filmová Sandy zemřela. Odešla v klidu, doma a obklopená rodinou a přáteli, uvedl v prohlášení.

Na účtu, který byl velmi aktivní a kde herečka propagovala své pracovní i osobní aktivity, se v poslední době objevovaly spíš archivní a profesionální snímky. Poslední, na němž je Newton-John zachycená v civilu, byl zveřejněný na Velikonoce. Herečka fanouškům v zahradě, obklopená slunečnicemi a se svým krásným úsměvem na rtech přála hezké svátky.

Své poslední video pak zveřejnila před Vánocemi, kdy lidem poděkovala za letitou podporu a popřála jim svátky v radosti, klidu a ve zdraví.

Sama dlouhé roky bojovala s rakovinou, nemoc jí diagnostikovali třikrát, poprvé už v roce 1992, následně v roce 2013 a naposledy pak o další čtyři léta později.

Newton-John o rakovině otevřeně mluvila, svůj boj s fanoušky sdílela. Netajila se například tím, že v rámci léčby kouřila marihuanu, jíž si ulevovala při bolestech. Když vyšlo najevo, že její nemoc je v terminálním stadiu, svěřila, že nechce znát prognózy lékařů a vědět, kolik času jí zbývá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám