Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Využít znesvářené modelky pro reklamu je rozhodně zajímavý mediální tah. Své o tom vědí organizátoři Plesu v opeře, kteří v jedné lóži usadili Simonu Krainovou (51), Pavlínu Němcovou (52) a Andreu Verešovou (43). Nyní se o něco podobného pokusili v jednom televizním pořadu.

"Volali mi z televize, jestli bych nechtěla společně s Agátou Hanychovou (38) uvádět večírky ve společenském magazínu. Že já bych byla za tu kultivovanou a ji krotila," svěřila Super.cz Simona Krainová. "No, samozřejmě jsem řekla, že si snad dělají legraci," dodala. O tom, že se Simona s Agátou zrovna nemusejí, se všobecně ví.

"Mám nabídku na Barrandov, abych v Prominentech dělala vlastní dvanácti až třináctiminutovou rubriku Sladký život se Simonou. Ale stále je to v jednání, smlouvu jsem ještě nepodepsala. A ozvali se i z jedné další televize," upřesnila Simona.

A co říká na nabídku pro Simonu Agáta Hanychová, která vyhrála výběrové řízení na večírkovou rubriku? "Takhle to určitě nemohlo být. Budu jediná moderátorka a mohu si k sobě vybrat hosta, pokaždé někoho jiného. O tom, že bych měla mít spolumoderátorku se rozhodně neuvažovalo," řekla Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám