Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už příští týden začíná soud Veroniky Žilkové (62) a Martina Stropnického (67), kteří spolu žili osmnáct let a mají šestnáctiletou dceru Kordulku. A právě dcera je nyní tématem číslo jedna. Příští týden se začne řešit péče o Kordulu.

Veronika si uvědomuje, jak moc je důležitá přítomnost otce v životě šestnáctileté dívky, a proto si přeje střídavou péči. Její muž má dle slov herečky na věc jiný názor.

"Otec Kordulky střídavou péči odmítá. V pětašedesáti letech má asi pocit, že ho dcera v pravidelném osobním kontaktu nepotřebuje. Já jeho názor nesdílím. Já si dokonce myslím, že pro dívku ve věku Kordulky je otec důležitější než matka," řekla Super.cz Veronika Žilková.

Stropnický si požádal o roční prodloužení pobytu v Izraeli, kde vykonává funkci velvyslance. Právě v Izraeli se velmi sblížil se svojí o třicet let mladší podřízenou Martinou Horňákovou, která má být důvodem jeho odchodu od rodiny.

Reklama

Další články

Načítám