Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Reese Witherspoon (48) bude mít nejspíš hodně silné geny. Obě její děti jsou jí totiž tak podobné, že je to téměř k nevíře. O její dvaadvacetileté dceři Avě Elizabeth se dlouho mluví jako o její kopii, ale podívejte se, v jakého krasavce vyrostl její dnes již osmnáctiletý syn Deacon, jehož tatínkem je stejně jako u Avy hereččin exmanžel a kolega z Velmi nebezpečných známostí Ryan Phillipe (47).

Představitelka Pravé blondýnky se nyní podělila o rozkošný snímek, kde ji Deacon drží okolo krku a oba se spokojeně usmívají.

„Tohle objetí mi zlepšilo náladu na celý rok,“ připojila ke snímku herečka na Instagramu, kde ji sleduje přes 28 milionů lidí. Snímek si za necelý den od uveřejnění vysloužil už přes 230 tisíc lajků.

Jak se zdá, Deacon se navíc vydá v maminčiných šlépějích. Poté, co úspěšně odmaturoval, už má za sebou i herecký debut, a to v třetí sérii komediálního seriálu Tenkrát poprvé, vysílaného na Netflixu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám