Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Johnny Galecki (47) rozhodně není žádný troškař, co se bydlení týče… Proč by také byl, když dva roky bral 900 tisíc dolarů za každou epizodu Teorie velkého třesku. Až dosud bydlel seriálový Leonard v tomto luxusním sídle v Hollywood Hills, které se pyšní rozlohou téměř 700 metrů čtverečních užitné plochy.

Stylový dům, jehož obrovskou výhodou je naprosté soukromí díky hustému porostu všude okolo, se nyní herec rozhodl prodat. Nemovitost ale rozhodně není pro každého, chce za ni totiž závratných 11,9 milionu dolarů, tedy 285,6 milionů korun.

Budova pochází z roku 1929 a najdete v ní šest ložnic a 5 koupelen. Na pozemku, velkém více než dva tisíce metrů čtverečních, se nachází bazén s mozaikovou dlažbou, fontána, kaskádovitá zahrada plná květin, stromů a palem s různě se křižujícími cestičkami, venkovní posezení a také samostatný dům pro hosty.

Samotná nemovitost, která je velmi decentně zařízená a kde je kladen důraz na přírodní materiály, disponuje ještě kinosálem, velkou šatnou, hernou, kanceláří, či dokonce hospůdkou s barem. To vše na jedné z nejlukrativnějších adres v Hollywoodu…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám