Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve věku pouhých 12 let ji klidně nazývali nejděsivější osobou světa. Není snad nikdo, kdo by neznal hrůzu nahánějící holčičku Samaru, která své oběti v legendárním hororu Kruh nejprve upozornila telefonátem, že za sedm dní zemřou, a pak je vylezla zamordovat z televize. A to dost děsivým způsobem.

Její představitelka Daveigh Chase už ale tak strašlivá není. Naopak. V jejích 32 letech je z ní půvabná blondýnka a bál by se jí málokdo. I když svatoušek také úplně nebyla.

Daveigh začala hollywoodskou kariéru dabingem, když propůjčila hlas postavě jménem Lilo v disneyovce Lilo a Stitch. Ještě před Kruhem se objevila také v psychologickém dramatu Donnie Darko, ale sláva přišla až s postavou dnes už kultovní Samary.

Za roli si vysloužila několik ocenění a žádnou větší už prakticky nikdy neměla. I když se potom objevila ještě v menších rolích ve filmech Yellow, Wild in Blue a dalších či seriálu Velká láska. Posledním jejím počinem byl pak snímek American Romance z roku 2016.

Ale jak už to u dětských hereckých hvězd bývá, ani Chase se v průběhu let nevyhnula opletačkám se zákonem.

V listopadu 2017 byla obviněna z krádeže auta, se kterým si vyjela na projížďku bez svolení majitele. 10 měsíců předtím byla zase zadržena poté, co údajně nechala umírajícího muže v autě před nemocnicí. K zatčení došlo, protože na ni byl vydán soudní příkaz pro přestupek. Muž v autě zemřel, podle všeho na předávkování, policie Daveigh ale z jeho smrti neobvinila. Herečka uvedla, že s dotyčným byla před jeho smrtí a snažila se ho jen dostat včas do nemocnice.

V roce 2019 byla znovu zatčena na základě obvinění z přestupku, a to pět měsíců poté, co ji chytli s drogami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám