Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Když jsem na internetu narazila na reklamu od společnosti Herbal World, zaujalo mě, že hlavní složka potravinového doplňku IMUNworld je až 15X SILNĚJŠÍ NEŽ OSTROPESTŘEC. Zkusila jsem si objednat jedno balení. Nečekala jsem ale, co bude následovat...

Nejsem najatá reklamní herečka ani žádná modelka, jsem jako VY...

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Jsem obyčejná žena. Každý den vstávám do práce, starám se o domácnost a o svou rodinu. Na sebe mi moc času nezbývá. Nedávno jsem změnila zaměstnání a bála jsem se, co to s mým tělem udělá. Moje původní práce byla narozdíl od této nové fyzicky náročná s dostatkem pohybu. Díky IMUNworldu (říkáme mu Imun) se mi ale VÁHA STÁLE SNIŽUJE. Je to poprvé, co jsem něco vyzkoušela a ono to opravdu zafungovalo. IMUN jsem navíc doplnila o další čisté přírodní doplněk HEMOworld, jedním z jeho účinků JE PODPORA HUBNUTÍ. A co nás s kamarádkami také překvapilo při užívání Imunu? Po pár skleničkách vína se nám druhý den nevolnost vyhýbá obloukem. Dodržujeme ale vždy správné dávkování a s alkoholem to nepřeháníme.

Váha se snižuje, začaly mi růst vlasy, a navíc mám zvýšený komfort před menstruací

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Nejen, že stále hubnu, ale začaly mi RŮST I VLASY (dříve jsem mohla nosit maximálně krátké mikádo). Každá žena určitě ocení i ZVÝŠENÍ KOMFORTU PŘED MENSTRUACÍ, což přisuzuji účinkům byliny na jeden ze stavebních orgánů lidského těla – JÁTRA, kde probíhá tvorba hormonů. Jsem HANA ANDĚLOVÁ, bydlím kousek od Plzně, nedaleko od Chotěšova u Stoda. Obrátit se na mě můžete i pomocí emailu andel.hana@email.cz, ráda vám zodpovím vaše dotazy a přiblížím vlastní zkušenosti. I kdybych oslovila byť jen jednu z vás a pomohla jí stejně jako sobě, moc by mě to potěšilo.

A co je vlastně Právenka latnatá?

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Ačkoli se u nás jedná o úplnou novinku, ve světě se stala PRÁVENKA LATNATÁ (Andrographis, popř. Měkýn) VELKÝM HITEM A NEDOSTATKOVÝM ZBOŽÍM. Česká společnost Herbal World včas vsadila na svůj instinkt a má dostatečné množství této plodiny pro zákazníky v celé Evropě. Již před mnoha lety se tato plodina stala nedílnou SOUČÁSTÍ ŽIVOTA VĚTŠINY SKANDINÁVCŮ, kteří si ji podobně jako známé osobnosti oblíbili pro její přispívání k normální funkci DÝCHACÍHO SYSTÉMU a hladině CUKRU V KRVI. Jde o silný ANTIOXIDANT, a vedle hlavních předností udává směr k normálnímu TRÁVENÍ, STAVU KLOUBŮ a OBĚHOVÉ SOUSTAVY. Cílem je i přirozená obranyschopnost – IMUNITNÍ SYSTÉM. V čem je však její hlavní síla? Úspěšná cesta k normální činnosti JATER a PROČIŠTĚNÍ. IMUNworld je opatřen certifikáty o ZDRAVOTNÍ BEZPEČNOSTI od SZÚ a GMP, jehož cílem je zvyšovat bezpečnost léčiv, potravin a kosmetiky.

Svaté grály čínské medicíny: vedle Právenky a Žumenu i Trubkovec a Zázvor černý

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Z názvu již zmiňovaného potravinového doplňku HEMOWORLD (Žumen čtyřhranný) a novinky URINWORLD (Trubkovec osinatý) lze vyčíst, jaké jsou zásadní účinky obsažených bylin. Trápí Vás nepříjemný pocit, SVĚDĚNÍ A PÁLENÍ? Je tady HEMOworld. V každém ročním období, a hlavně během plavkové sezóny je močové ústrojí vystavováno častému výkyvu teplot, lehce tak může dojít k prochladnutí. Trubkovec osinatý přispívá k normální funkci MOČOVÉHO ÚSTROJÍ - podporuje normální funkci LEDVIN, MOČOVÉHO MĚCHÝŘE A MOČOVÝCH CEST. Vyzkoušejte URINworld, zákaznice Jiřina si ho nemůže vynachválit, „jelikož je ÚČINNÝ i na hyperaktivní močový měchýř!!!" Moje vlastní zkušenost doplňuje.

Díky Zázvoru černému se cítím více aktivní a výkony se zlepšují, vychvaluje si juniorský mistr světa

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

"Potravinovým doplňkem STRONGMANWORLD doplňuji kúru při kondičním tréninku a před závody. Cítím se více aktivní a výkony se zlepšují, a to čistě přírodní cestou," vyslovil se juniorský mistr světa v desetiboji František Doubek. Hlavní složka potravinového doplňku Zázvor černý, JEDEN Z NEJSILNĚJŠÍCH ANTIOXIDANTŮ, je dle posledních výzkumů vhodný i pro ženy. Dalšími složkami tohoto životabudiče jsou Kozinec blanitý přispívající ke zvýšení POHYBLIVOSTI KLOUBŮ a Ženšen pravý působící příznivě při FYZICKÉM VÝKONU, SNÍŽENÍ ÚNAVY a funkci KARDIOVASKULÁRNÍHO SYSTÉMU, udržuje sexuální zdraví, VITALITU A PAMĚŤ. Přidejte se ke spokojeným zákazníkům a objevte sílu skrytou v bylinkách na www.herbalworld.cz. „A NA ZÁVĚR JEŠTĚ DOBRÁ ZPRÁVA ODE MĚ, HANY ANDĚLOVÉ. Domluvila jsem se zástupci společnosti Herbal World, že můžete využít i 10% SLEVU – s kódem HANKA10.“

Další články

Načítám