Hlavní obsah
Článek

Už je tomu 17 let, co zpěvák Petr Bende (46) uspěl v hudební soutěží Česko hledá SuperStar. Ve druhé řadě populární show skončil na druhém místě za Vlastou Horváthem. Oblíbenému zpěvákovi tehdy bylo sedmadvacet let a už nějaký ten pátek působil v hudební branži.

Účast v SuperStar, která fanoušky pobláznila zejména díky mega úspěšné první řadě s vítězkou Anetou Langerovou, pro něj znamenala zásadní průlom. Muzice se totiž věnoval odmalička, ale až úspěch v SuperStar mu zajistil obrovskou fanouškovskou základnu.

V pondělí se dnes již dvojnásobný tatínek synů Matyase a Maxe zařadil mezi pětačtyřicátníky. V hudební kariéře je i nadále úspěšný a se svou kapelou pravidelně koncertuje, což se v SuperStar nepodařilo každému. Letos také vydal akustickou verzi své debutové desky pb.

Rodáka z jižní Moravy znali diváci coby usměvavého mladíka s delšími vlasy. S uplynulými roky ale vlasy notně zkrátil a dnes už ho známe s výrazně kratším sestřihem. Současná image ostatně patří k jeho poznávacím znamením a někteří jeho mladší fanoušci už ho ani jinak neznají. Jak šel čas se sympatickým zpěvákem, si připomeňte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám