Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jordana Brewster (42) je nadále až po uši zamilovaná do úspěšného investora Masona Morfita. Kráska, která se proslavila v adrenalinové sérii Rychle a zběsile, si se svým snoubencem užívá pohodu na pláži v kalifornské Santa Monice.

Tam si se svou láskou vychutnávala vášnivé chvilky jen ve dvou. U toho je ale zvěčnili všudypřítomní fotografové. Ti zamilovaný páreček vyfotili, jak se líbá ve vlnách a užívá si prosluněnou romantiku.

Jordana se loni po třinácti letech rozvedla s manželem Andrewem Formem. S filmovým producentem vychovává dvě děti, které jí ze zdravotních důvodů odnosila náhradní matka. Jordana si záhy po rozchodu našla vlivného investora, s nímž si už brzy užije svou druhou veselku.

Půvabné herečce se daří i po pracovní stránce. Příští rok ji diváci opět uvidí už v desátém díle Rychle a zběsile, letos si pak zahrála v dramatu The Integrity of Joseph Chambers nebo komediálním seriálu The Other Two.

Reklama

Další články

Načítám