Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chloe Ferry (28) se na sociálních sítích rozpovídala o pokaženém faceliftu, po kterém jí zůstaly bolestivé jizvy. Hvězdu britské reality show Geordie Shore museli po zákroku, který podstoupila před sedmi měsíci, hospitalizovat.

Na Instagramu se pochlubila videem a snímkem zjizveného spánku, které pořídila dva měsíce po zákroku. Kýženého výsledku, tzv. kočičích očí ale Chloe nedocílila.

„Po sedmi měsících mám ošklivé jizvy, které možná nikdy nezmizí. Vím, že jsou na světě horší věci, ale mívala jsem skvělou pleť a teď je zjizvená. Moje práce je před kamerou a teď se cítím špatně kvůli tomu, jak vypadám,“ přiznala.

„Vím, že mi lidé budou říkat, že si za to můžu sama, ale kdybych mohla vrátit čas, nikdy bych na to nešla,“ nechala se slyšet.

Zkušenost popsala jako absolutní peklo a skončila po ní v nemocnici a na práškách. A to se v loňském roce dušovala, že s plastikami skoncovala. V pouhých 26 letech za procedury utratila v přepočtu už 1,5 milionu korun.

Přiznala, že se na plastikách stala závislou a trápí ji, že jí lidé kvůli tomu neberou vážně. Podstoupila už zvětšení poprsí, dvě plastiky nosu, několik faceliftů a už od 19 let holduje také botoxu a výplním rtů. Má za sebou také liposukci a zvětšení zadečku.

Na letošek dokonce plánovala v pořadí třetí plastiku nosu, ale po poslední zpackané operaci má prý obavy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám