Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Historie se opakuje. Období, kdy byla herečka Tara Reid (36) několikrát zachycena paparazzi, jak úplně na mol opouští některý z losangeleských klubů, se opět ozvalo. Přestože Tara problémy s alkoholem před časem řešila i léčením, abstinentka se z ní rozhodně nestala. Když v pondělí v noci opouštěla restauraci Carlito’s Gardel ve West Hollywoodu, bylo vidět, že u nealkoholických nápojů ten večer jistě nezůstalo.

Reid, která se proslavila především rolí v komedii Prci, prci, prcičky, kde ztvárnila jednu z hlavních ženských postav, pohlednou pannu Vicky, na sebe občas upozorní nějakým tím trapasem. Když už neodchází pod parou z baru, omylem si zapomene během vystupování z vozidla hlídat minišaty a ukáže, co pod nimi ukrývá. Nebo si nevšimne, že jí během focení upadne ramínko od šatů a ona odhalí ňadro, kde jsou ještě patrné jizvičky po zásahu plastického chirurga.

Vnady Tary Reid jsou však již dlouho minulostí. Herečka totiž trpí problémy s příjmem potravy a již několikrát vyděsila svou extrémně hubenou postavou, a to i v bikinách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám