Hlavní obsah
Článek

Svého času jedna z nejlépe placených modelek světa Karolína Kurková (40) strávila letošní dovolenou na italském ostrově Capri. Fotografové ji přistihli během večerní procházky po místních uličkách s jejím dlouholetým manželem Archiem Drurym.

Rodačka z Děčína, která byla andílkem Victoria’s Secret, nasadila svůj nezaměnitelný široký úsměv a v letních šatech se širokou sukní vypadala jako holčička. Kurková je přitom trojnásobnou maminkou a letos oslavila už osmatřicítku. Žádné z jejích dětí ale s rodiči během procházky viděno nebylo.

S americkým producentem Drurym tvoří Kurková pár od roku 2006, k jejich zásnubám došlo v Kapském městě a vzít se stihli ještě před narozením jejich prvního syna Tobina, jemuž je dnes už dvanáct let. Druhého syna Noaha porodila Karolína před šesti lety a dcerce Luně je teprve rok. Rodina žije na Floridě v Miami.

Oblíbenkyně fotografa Maria Testina a dokonce i obávané Anny Wintour, která o ní kdysi prohlásila, že je budoucí supermodelka, se v roce 2007 umístila na šesté příčce v seznamu nejlépe placených modelek světa časopisu Forbes. Značka Victoria’s Secret si ji vybrala do své slavné módní show už v roce 2000, kdy jí bylo pouhých šestnáct.

Na svém kontě má Kurková zároveň kampaně pro značky jako Chanel, Tommy Hilfiger, Max Mara, Bottega Veneta, Donna Karan, Celine, Fendi, Elie Saab, Jean Paul Gaultier, Roberto Cavalli, Valentino, Louis Vuitton, John Galliano, Christian Dior, Hugo Boss, Versace a spoustu dalších.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám