Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před kamerou se začal objevovat už ve svých čtyřech letech. Měl za sebou nespočet televizních reklam, když v jeho devítí přišla nabídka na roli Františka Hrubého v seriál Ulice. Od té doby mohou diváci nekonečného seriálu vídat herce Matyáše Valentu (26) na obrazovce pravidelně.

Letos startuje v Ulici svou již 17. sezónu a jak sám tvrdí, populární seriál je pro něho stále koníček. „Ulice je pro mě od začátku práce a zároveň koníček. Přestože dětské koníčky vypadají trošku jinak. Natáčení od dítěte vyžaduje přizpůsobení, disciplínu a určitý level profesionality, kterou koníčky nevyžadují. Na druhou stranu i teď v dospělosti je pro mě natáčení Ulice stále koníčkem. Dělám to už opravdu dlouho a mám u toho i určitou míru tvůrčí volnosti,“ svěřil se mladý herec, který se ve své profesní kariéře chce věnovat i jinému oboru.

„Rád bych byl u filmu, ale zatím jsem v procesu nabírání zkušeností. Konkrétní být zatím nedovedu. Právě jsem dostudoval bakalářské studium, takže mě čeká ještě mnoho stáží. Aktuálně mě nejvíc zajímá dramaturgická složka, která má u filmu trochu jiný význam

než v Ulici,“ svěřil se herec, o kterého diváci Ulice ani v nové sezóně nepřijdou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám