Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Klimakterium, kojení, porod, stres, pracovní vytížení. Každý z nás někdy řeší mimořádné životní situace, které vedou ke zvýšení naší hmotnosti.

Tajemství krásné postavy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tyto životní situace nám mohou přivodit nadváhu, aniž bychom za to mohli. Co to znamená, víme snad všichni. Nevejdeme se do oblíbeného oblečení, nemůžeme si koupit džíny, které se nám líbí.

Ve studiu ZSILUET dobře znají tyto problémy a úspěšně pomáhají je řešit.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To jsou ty nejméně problematické aspekty nadváhy. Horší je, když přebytečná kila začnou ohrožovat naše zdraví, ničí naše klouby, způsobují zvýšení nebezpečného cholesterolu, hrozí nám cukrovka. A my se najednou cítíme být v pasti a nevíme co s tím. Každá snaha o zhubnutí skončí fiaskem a my nevíme kudy kam. Salon ZSILUET nabízí rychlé a efektivní řešení těchto problémů. Po roce a půl činnosti dosahují velmi dobrých výsledků, které oceňují nejen klienti, ale i lékaři.

Buďte v pohodě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V ZSILUET velmi dobře vědí, že všechny problémy začínají v naší hlavě. Proto věnují zvláštní pozornost vstupní konzultaci s klientem. Příčiny nadváhy mnohdy mohou být opravdu psychickým problémem. S klientem je třeba hodně mluvit o příčinách, kvůli kterým došlo ke zvýšení tělesné hmotnosti, o jídelníčku, stravovacích návycích, pohybové aktivitě, oblíbených jídlech. Dalším krokem je analýza těla diagnostickým přístrojem InBody. Na základě výsledků sestaví klientovi jídelníček na míru.

Pomoc jménem Zerona laser

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Následuje aplikace laserem Zerona - osvědčeným přístrojem, který klientovi pomůže zhubnout. O jeho účincích jsme vás již několikrát informovali. Samozřejmě hodně záleží na klientovi, jakým způsobem k celé proceduře přistupuje. Pokud to klient myslí vážně a dodržuje všechna doporučení , výsledky jsou skvělé. Na základě pozitivních reakcí klientů ZSILUET a s jejich laskavým souhlasem jsme se rozhodli předložit vám několik konkrétních příběhů.

Paní Alena

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Paní Aleně je 58 let, má nadváhu a lékař ji varoval, že pokud rychle nezhubne, hrozí jí akutní nebezpeční diabetu. Lékař také diagnostikoval zvýšený útrobní tuk. Paní Alena přišla do ZSILUET s odhodláním porazit neradostnou zdravotní prognózu. Po 6 aplikacích Zerony a 18 dnech zaznamenala úbytek 5,4 kg, z toho úbytek čistého tuku 2,2 kg a útrobní tuk téměř zmizel. Navíc po kontrole u lékaře se ještě ukázalo, že významně poklesla i hladina cholesterolu. Paní Alena se cítí skvěle a hrozba onemocnění cukrovkou je zažehnána.

Slečna Nicol

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slečně Nicol je 21 let, byla hodně silná a hodnoty útrobního tuku byly alarmující. Po 6 aplikacích laserem Zerona a 17 dnech zhubla 4,6 kg, čistého tuku 2,5 kg (pro představu to je deset kostek rozpuštěného másla) a útrobní tuk se snížil z hodnoty 124 na 71,5 (hodnota 100 je hraniční a cokoli nad znamená problém). Celá procedura slečnu Nicol tak inspirovala, že v současné době – cca po 5 měsících již zhubla 14 kg. Celá se proměnila, vypadá skvěle a má postavu modelky.

Další články

Načítám