Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bikiny zářivých barev jsou letošním hitem, který v kampani pro Adidas a Ivy Park zpěvačky Beyoncé nedávno propagovala právě Irina Shayk (38). Zřejmě se jí v nich zalíbilo natolik, že téměř totožný model, nebo dokonce možná i ten samý, oblékla i během svého pobytu na Ibize, kde zakotvila během posledních dní.

Na Ibizu do hotelového resortu Six Senses slavná kráska vyrazila se skupinou přátel kvůli oslavě narozenin jejího kamaráda, módního návrháře Riccarda Tisciho. Zatímco středu ruská topmodelka strávila s kolegyní Stellou Maxwell na luxusní jachtě, ve čtvrtek se vydala už sama na pláž, kde si pak hověla na dece a hlavu měla opřenou o neznámého muže.

Kráska, která má s hollywoodským fešákem Bradleym Cooperem už pětiletou dceru Leu De Seine, tak opět předvedla, že její postava ani tvář rozhodně nepotřebují zásahy ani vylepšování. V neonových bikinách podobných těm, ve kterých před pár dny oslňovaly například sestry Vanessa a Stella Hudgens, byla zkrátka dokonalá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám