Hlavní obsah
Článek

Profesionální tanečnice Ola Jordan nedávno sdílela snímek, na němž jsou s manželem Jamesem Jordanem vyfocení v plavkách u bazénu. V komentáři k fotce byla Ola velmi sebekritická. Uvedla, že přibrala a že je ze sebe znechucená a zklamaná.

V následném rozhovoru pro britský Daily Mail hvězdy taneční soutěže Strictly Come Dancing promluvily o tom, jak váha ovlivňuje jejich život včetně toho milostného. V době aktivního tancování vážila Ola 51 kg, nyní to je 73 kg, její manžel přibral přes třicet kilo na nynějších 102 kg.

„Náš milostný život je rozhodně jiný, pokud ne horší. Protože jsme tuční a nechce se nám hýbat po pytlíku křupek nebo čínském jídle. Při sexu nám překážejí břicha, jsem teď těžká. To není vzrušující,“ uvedla Ola.

Její manžel to vidí podobně. „Sex rozhodně není lepší s figurami mamky a taťky. Už s ní nemůžu pohazovat, jak jsem byl zvyklý. Preferuji, když je Ola menší,“ uvedl s tím, že ji svými slovy nechce naštvat, spíš je chce oba motivovat, aby v rámci svého zdraví byli zase fit. „Samozřejmě svou ženu stále miluji a uctívám,“ dodal James.

Manželé také uvedli, že jsou oba příznivci tzv. body positivity, ale sami jsou prý klasifikováni jako obézní a chtějí zhubnout kvůli zdraví. Jejich motivací být zase fit je v neposlední řadě také dcerka Ella.

Reklama

Další články

Načítám