Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Italské nebo španělské ostrovy letos u celebrit vedou na celé čáře. Na Sardinii se vydaly i zpěvačka Mary J. Blige s kamarádkou z herecké branže Taraji P. Henson, kterým je oběma jednapadesát. Dámy si pronajaly luxusní jachtu a plavbu si i díky pozornému personálu, který byl vždy připraven dolít sklenku vína, užívaly jaksepatří.

Mary a Taraji své drinky téměř nedaly z ruky, a tak se především zpěvačka po chvíli uvolnila natolik, že začala tančit vedle neznámého světlovlasého mladíka s knírkem, který jim na palubě dělal společnost.

Trojnásobná držitelka Grammy, jejíž přes dvacet let starý hit Family Affair dodnes můžete slýchat v rádiích, na sobě měla titěrné žluté bikiny, které držely pohromadě jen díky pár šňůrkám. Podobně odvážná byla i hvězda seriálu Empire či snímků Skrytá čísla a Podivuhodný příběh Benjamina Buttona, která zase měla co dělat, aby uhlídala svůj neposedný vršek od bikin.

Slavné kamarádky si tak očividně naplno vychutnávají single život. Mary se v roce 2018 rozvedla po patnácti letech se svým manažerem Kenduem Isaacsem a Taraji před dvěma lety zrušila zásnuby s o dvanáct let mladším bývalým hráčem NFL Kelvinem Haydenem.

Reklama

Další články

Načítám