Hlavní obsah
Článek

Ošetřovatele Ivety Bartošové (†48) Josefa Rychtáře (65) jsme trochu podcenili. Když svou manželku Darinu Rychtářovou (66), která se s ním rozvádí, nazval ženským pohlavním orgánem a dalšími nelichotivými výrazy, očekávali jsme, že se bude omlouvat už v úterý. Došlo k tomu ale až o den později. „Nikdy jsem to neměl vypustit z úst,“ sype si popel na hlavu kajícník a vysvětluje také to, proč se do jeho ženy drze obula milovnice malých zelených prášků Iveta Bartošová.

„Bouchly ve mně saze, strašně mě rozčílilo, že mi manželka lhala, že jede do lázní, a přitom šla k soudu. A to jsem jí s kufrem pomáhal až do vlakové soupravy a dali jsme si dvě pusy. Měla být ke mně upřímná a neříkat mi, že u soudu bude jen její advokátka. Přesto jsem si neměl nikdy dovolit vyřknout na její adresu takové sprosté urážky. Zachoval jsem se hloupě, a kdybych mohl, vzal bych to všechno zpátky. Hluboce se jí omlouvám. Žena mě častuje možná i horšími výrazy, ale bohužel ne veřejně. Stydím se za to, že jsem se neovládl,“ řekl Super.cz Rychtář.

Snažil se vyžehlit i nešťastná slova Bartošové, která obvinila Darinu, že kolem ní manžel běhá a ona sama nehne prstem. „Natáčení probíhalo bez mé přítomnosti. Bavil jsem se celou dobu s číšníkem na baru. Neříkal jsem jí, jak má mluvit. Hovořila sama za sebe. Nedivím se, že se ženy Ivetina slova dotkla. Iveta jí asi vrací úder za to, že ji manželka prostřednictvím médií označila za alkoholičku a feťačku. Iveta ji posuzovala na základě toho, co viděla, když u nás byla v Říčanech. Žena byla v pracovní neschopnosti po cévní příhodě, takže odpočívala. Takhle se o ní ale Iveta vyjadřovat nemůže, mohla si to odpustit. Nešťastné byly i výroky Dariny na adresu Ivety. Tahle válka nikam nevede,“ myslí si pečovatel Ivety Rychtář. A pokračuje v obhajobě manželky.

„Darina v žádném případě není líná. Pracovala ve zdravotnictví, navíc ve firmě, starala se o rodinu. Ani ohledně naší patnáctileté odluky neměla Iveta pravdu. První týden v Říčanech se mě ptala, kde bydlím, tak jsem jí odpověděl, že žiju ve firmě a manželka v domě. Vyložila si to po svém. I když jsme nesdíleli manželské lože, neustále jsme se intimně stýkali a to i po dobu, kdy u nás Iveta byla. Už jsem jí to jasně vysvětlil, aby to znovu neopakovala,“ dodal Rychtář. Je vidět, že se omlouvat umí. Ostatně to již v minulosti předvedl několikrát. Zda to ale bude stačit a Rychtářová mu odpustí, to se teprve ukáže.

Reklama

Další články

Načítám