Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jan Šimša je bezpochyby originální a rozhodně byste ho nepřehlédli na ulici. Dříve obyčejný kluk, který žije v Brně, se před pár lety rozhodl razantně změnit svůj život a být takový, jaký je právě teď.

„Líbily se mi velký rty a prsa. Postupem času jsem zjistil, že to můžu nosit a že takový můžu být. Pro někoho je normální vypadat standardně a pro mě je normální vypadat takhle. Jdu si za tímto snem, vše má svůj čas a bude to stát ještě hromadu peněz,“ svěřil se Super.cz.

Negativní reakce nevnímá. Ví, že hejty mu naopak přináší popularitu, protože se o něm mluví. V počátcích jeho razantní změny ho nejvíce trápilo, jak to všechno přijme jeho okolí. „Bál jsem se, že o skoro všechny přijdu, a to se stalo. Proto mi ten začátek trval tak dlouho, že jsem se bál. Lidé netušili, co se se mnou děje, proč to dělám a tak. Jejich otázka byla - proč?“

Teď je majitelem největších prsních implantátů v Česku. „Šel jsem z nuly na 1235 ml a chtěl bych to hodit na 1600 ml.“ Svůj vzhled ale jako překážku k seznamování nevnímá. „Není pravda, že bych žádnou holku nemohl mít. Píše mi hodně holek, ale spíš mám ten standardní problém najít si správný match, s někým, kdo mi povahově, životním stylem sedí,“ dodává Honza Šimša, instagramovým fanouškům známý jako bratzdoll__official.

Reklama

Další články

Načítám