Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Představitelem nové kolekce dioptrických brýlí oční optiky Easy Optic se stal známý kadeřník Tomáš Arsov. Vyzkoušel nejrůznější tvary a styly brýlí, od moderních po retro, odvážných i klasických. Posuďte sami, jaké mu sluší nejvíc. A jaké brýle by se vyjímaly skvěle na vašem obličeji?

Pan božský

Chcete se trošku odlišit? Tomáš určitě, proto v Easy Optic jako první vyzkoušel lehce extravagantní brýle Dolce & Gabbana, ve kterých vypadá jako "Pan božský". Brýle hned zaujmou okolí originálním oktagonálním tvarem a neotřelou polotransparentní šedo-černou barvou.

Foto: Easy Eye Wear s.r.o.
Brýle Dolce & Gabbana DG 5068 3257, Easy Optic

Retro je „in“

Tak tomuhle říkáme retro look! Velké, obdélníkové očnice spojené dvojitým nosním můstkem ve stylu klasických „Ray-Ban pilotek“ jsou prostě top kousek. Obruby se stanou vaším nepostradatelným módním doplňkem stejně jako u Tomáše.

Foto: Easy Eye Wear s.r.o.
Brýle Ray-Ban RB 4356-V, Easy Optic.

Přirozená elegance

Masivní obroučky Vogue se čtvercovými očnicemi v efektní kombinaci dvou odstínů hnědé, vyzařují eleganci a styl. A oboje Tomáš zaručeně má. Pokud zároveň sázíte na odolnost a kvalitu materiálu, tyto obroučky se stanou jednoznačně vaší volbou.

Foto: Easy Eye Wear s.r.o.
Brýle Vogue VO 5403 2972, Easy Optic

Klasika pro každého

Jste právě na dovolené? Procházíte se po pláži a hledáte, kde se smočit? Pak rozhodně potřebujete vhodný brýlový doplněk a pomocníka. Tím mohou být právě dioptrické brýle značky Oakley v tmavě modré barvě. I kdyby vám spadly na zem, nemusíte si dělat starosti. Jsou vyrobené z titanu a tudíž maximálně odolné. Navíc díky svému klasickému tvaru padnou nejen Tomášovi.

Foto: Easy Eye Wear s.r.o.
Brýle Oakley OX 5132 09, Easy Optic.

Jaké brýle se staly vaším favoritem? Nebo máte zálusk ještě na další zajímavé kousky od Easy Optic? Pak nás navštivte v oční optice v Praze na Vinohradech, kde vám náš tým moc rád pomůže s výběrem. Dioptrické brýle můžete nakoupit také v našem internetovém obchodě Easy Optic.

S námi je výběr brýlí Easy.

S námi je výběr brýlí Easy

Další články

Načítám