Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Glamour modelka a bývalá velšská královna krásy Sophia Cahill byla zvyklá ukazovat své tělo v pánských časopisech a rozhodně se toho nehodlá vzdát ani během těhotenství. Cahill, jež je v osmém měsíci těhotenství, minulý týden šokovala veřejnost, když se během londýnského Týdne módy objevila na přehlídkovém mole úplně nahá, pouze s kloboukem na hlavě. Ani to jí však nestačilo, a tak pravidelně zasílá na svůj Twitter odhalené fotografie.

První snímek ve fotogalerii pochází ze zákulisí ‚nahé‘ přehlídky, o které následně informovala média po celém světě. K druhé fotce v bikinách Sophia připsala komentář: „Na pláži, ale ještě ne v moři! Počkám si na léto, protože si nemyslím, že by dělali zimní plovací úbor pro těhotné“. Na třetí fotografii, kde rovněž jen v plavkách a župánku stojí na mole poblíž jezera napsala: „Wow! Voda je ledová! Ale vsadím se, že v moři je ještě studenější!“

Cahill se zkrátka dokáže prodat i v období, kdy si jiné modelky dávají od modelingu pauzu.

Reklama

Další články

Načítám