Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavný italský manželský pár Chiara Ferragni (35) a rapper Fedez (32) odjeli do Španělska na ostrov Formentera, kde si užívají i se svými dvěma malými dětmi a několika přáteli dovolenou na jachtě. Je vidět, že dvojice po náročném loňském roce, kdy se Fedezovi potvrdila rakovina slinivky břišní a musel podstoupit šestihodinovou operaci, opět zažívá krásné rodinné momenty.

Pár loni v březnu vzbudil obavy u svých fanoušků, když informoval o tom, že teprve dvaatřicetiletý rapper, vlastním jménem Federico Leonardo Lucia, trpí rakovinou. Světu vše sdělili ovšem až poté, co mu byla úspěšně odoperována část slinivky včetně zhoubného tumoru.

Ferragni, jež je velmi známou módní blogerkou, influencerkou, návrhářkou i modelkou, se tehdy podělila se svými více než 27 miliony sledujícími o to, co rodina prožívala: „Báli jsme se všeho. Diagnózy, operace, zotavování, o naše životy a budoucnost naší rodiny. Operace proběhla úspěšně a teď se můj muž zotavuje. Doufejme, že nám zbydou jen vzpomínky na černé momenty, které nám opět připomněly, jak je důležité žít život naplno každý den.“

Ferragni a Fedez tvoří pár od roku 2016 a o dva roky později se vzali na Sicílii. Mají dvě děti – syna Leona (4) a roční dceru Vittorii. Rodina žije střídavě v Miláně a v Los Angeles.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám