Hlavní obsah
Článek

Herečka Jennifer Coolidge zavzpomínala v rozhovoru pro magazín Variety na jeden ze svých nejznámějších filmů Prci, prci, prcičky, kde si zahrála matku jednoho z hlavních hrdinů Stiflera. Role, v níž svedla spolužáka svého syna, mladíčka Finche, ji proslavila na dlouho dopředu.

V rozhovoru mj. popsala zkušenosti, které se jí po natočení filmu začaly hromadit. „Hodně jsem si hrála na MILF a od Prciček jsem měla dost sexuálních aktivit,“ přiznala herečka, a dokonce byla konkrétnější.

„Natáčení toho filmu mělo mnoho výhod. Myslím, že by bylo tak 200 lidí, s nimiž bych nikdy nespala,“ uvedla. „Možná jsem získala pozornost navíc kvůli tomu, že mě lidé viděli jako Stiflerovu mámu nebo ženu z Pravé blondýnky (manikérku Paulette - pozn.),“ dodala Coolidge

Došlo ale i na vážnější témata. Herečka si postěžovala na nedostatek rolí a uvedla, že po letech odmítání se zbavila strachu, protože má pocit, že nemá co ztratit.

„Deset let castingů a žádný z nich neskončil prací. Strach zmizí, když si zvyknete na neúspěch. Je v tom určitá svoboda,“ řekla.

Letos by však měla natáčet hned několik filmů včetně Pravé blondýnky 3. Nedávno také získala nominaci na cenu Emmy za komediální drama Bílý lotus, v němž ztvárnila roli Tanye.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám