Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý světový šampion UFC hned ve dvou váhových kategoriích Conor McGregor, jenž si získal řadu fanoušků po celém světě i svým svérázným vystupováním, se chystá na svůj hollywoodský debut. Zahraje si v remaku akční klasiky z osmdesátek Road House.

V původním snímku ztvárnil hlavní roli Patrick Swayze. V současné verzi bude hlavní Jake Gyllenhaal, jenž ztvární bývalého bojovníka UFC, který začne pracovat jako vyhazovač na Floridě. Prozatím ale není jasné, jakou roli ve snímku bude představovat slavný irský bojovník, zřejmě ale nemá hrát sám sebe, nýbrž originální, dosud neupřesněnou filmovou postavu.

„Conor je nadšený, že může rozšířit svou legendární kariéru i o Hollywood a zahrát si po boku Jakea Gyllenhaala v novém zpracování oblíbené klasiky Road House,“ nechal se slyšet McGregorův mluvčí.

„Bojování sice zůstává jeho hlavní parketou, ale je to začátek dalšího úspěšného McGregorova tažení. Už se těší na začátek natáčení,“ dodal.

V dalších rolích se mají objevit například Billy Magnussen, Daniela Melchior, Gbemisola Ikumelo, Lukas Gage, Hannah Love Lanier, Travis Van Winkle, B. K. Cannon, Arturo Castro, Dominique Columbus, Beau Knapp či Bob Menery.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám