Hlavní obsah
Článek

Herec Aaron Taylor-Johnson (32) zavítal s manželkou Sam Taylor-Johnson (55) na filmový festival do Locarna ve Švýcarsku, kde si přebíral cenu. Hvězdné dvojici, která nedávno oslavila desáté výročí obnovením svatebních slibů, to moc slušelo.

Aaron, který také objíždí světové metropole s premiérou akčňáku Bullet Train, prozradil, že ho natáčení málem stálo zdraví. Po filmování rvačky s Bradem Pittem (60) totiž skončil v nemocnici. Ne že by mu ale hollywoodská legenda dala takovou nakládačku.

„Natáčeli jsme rvačku, během které po nakopnutí letím přes celou místnost. A o jeden ostrý roh, který zrovna nebyl vypolstrovaný, jsem si pořezal ruku. Doslova jsem odpadl, prostě omdlel,“ popsal magazínu Variety.

Herci prý klesl cukr v důsledku „šílené“ keto diety, kterou kvůli natáčení držel. „Probral jsem se a ptal, jestli to sjedeme znovu, ale všichni říkali, že v žádném případě, že musím do nemocnice na šití,“ dodal.

V nemocnici si ho nakonec nechali přes noc, ale s tím, že si z natáčení odnese nějaké ty šrámy a modřiny prý počítal. Aarona a další hvězdy můžete vidět ve filmu Bullet Train ode dneška i v českých kinech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám