Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lindsay Lohan (37) opět dokázala, že i negativní reklama je pořád reklama. Nejspíš proto se o ni i přes její četné a médii propírané skandály a problémy se zákonem dnes pere řada značek a návrhářů, na svých stránkách ji také chce mít téměř každý magazín. Všichni zkrátka chtějí, aby zlobivá Lindsay propagovala právě je, protože Lindsay prodává... Blondýnka, jež se jako herečka proslavila především v dětském věku, tentokrát propůjčila svou tvář i tělo kolekci jaro a léto 2012 značky Jag Jeans a jak je tomu u Lindsay zvykem, byla pořádně rajcovní.

Jak je známo, herečka pózující pro Playboy se skutečně v posledních dvou letech věnuje mnohem více modelingu, než své původní profesi. Ale i to hodlá konečně trochu napravená Lindsay změnit. Hereckou kariéru by ráda znovu rozjela naplno, a tak se chystá promluvit s moderátorem Mattem Lauerem v pořadu Today Show na televizi NBC a v březnu se pak účastní rovněž oblíbené talk show Saturday Night Live. Předběžně se hovoří i o tom, že by Lindsay měla ztvárnit Elizabeth Taylor v jedné televizní adaptaci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám