Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na britské modelce Katie Price (45) už byste těžko hledali něco přírodního a po jejím posledním zvětšení poprsí asi nikoho nepřekvapí, že i své rty chce ještě o něco přifouknout. Katie tak nedávno po svém návratu z Thajska, kde si nechala pro změnu udělat nová obrovská tetování na břiše a stehnech, podstoupila další vyplnění úst.

Katie na sociálních sítích popsala, že si do rtů nechala napumpovat 0,5 mililitru výplně, a zároveň si postěžovala, že je po zákroku oteklá.

Fotografové Price v pondělí, dva týdny po zákroku, zastihli při procházce s jejím snoubencem Carlem Woodsem v Londýně. Odcházela zrovna z nahrávacího studia, kde natáčela znělku pro novou show, která se chystá na září, a její rty se zdály být splasklejší jen o trochu.

Pozornost však tentokrát budily i její futuristicky vypadající sluneční brýle, které se mezi celebritami začínají objevovat stále častěji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám