Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě nedávno se sexy zpěvačka Tereza Kerndlová (37) stresovala, že okolí její milované Estepony, kde má s manželem krásné sídlo, sužuje rozsáhlý požár. Plameny byly jen kilometr od jejich domu. Hasičům se naštěstí požár podařilo dostat pod kontrolu a kráska si může dál užívat španělského slunce. „Předčasný návrat není nutný, všichni jsme v pořádku,“ prozradila tehdy.

A díky tomu, že se nemusela vrátit do Čech, se nám naskytl nádherný pohled. Tereza, která tráví v Andalusii i sedm měsíců v roce, se totiž ukázala v plavkách a mnohým se zatajil dech. "Už mi není 20 let, takže udržet si postavu není taková hračka jako dřív. Navíc mám ráda jídlo a dost jsem za poslední roky “hřešila,“ svěřila se Tereza Super.cz.

Zpěvačka, která by se mohla živit jako topmodelka, začala v posledních týdnech řešit, co může sníst a co ne. "Říkám tomu uvědomělé stravovaní, ne dieta. A nejlépe na mě funguje keto. Čili zjednodušeně se vyhýbám cukrům, přílohám a jím více maso, sýry, zeleninu. Občas to poruším, ale jen jeden den v týdnu. Jsem na sebe teď přísnější, ale cítím se mnohem líp," dodává Tereza Kerndlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám