Hlavní obsah
Článek

Před 22 měsíci modelka Chrissy Teigen (38) a slavný zpěvák John Legend sdíleli se světem smutnou zprávu. Chrissy čekala jejich třetí dítě, které se mělo jmenovat Jack, když náhle v září 2020, v 5. měsíci těhotenství potratila. Se ztrátou se vyrovnávala těžce a její velmi otevřený příspěvek na Instagramu, včetně fotek z nemocnice, vzbudil silné a emocemi nabité diskuze.

Nyní už jsou chmury zažehnány! Kráska se pochlubila těhotenským bříškem a radostnou novinou, že je v očekávání. "Posledních pár let bylo plných přinejmenším různých emocí, ale radost opět naplnila náš domov a srdce," napsala Chrissy k fotografii, kde ukazuje své těhotenské bříško v průsvitných kalhotkách.

Teigen rovněž fanouškům přiznala, že měla silné obavy z dalšího těhotenství po bolavé ztrátě, kterou s hudebníkem zažili. "Při každé schůzce jsem si říkala: Ok, jestli to bude dnes zdravé, oznámím to, ale pak jsem vydechla úlevou, když jsem slyšela tlukot srdce, a rozhodla se, že jsem stále příliš nervózní," prozradila a od fanoušků i přátel se dočkala vlny podpory a gratulací.

Modelka, která je slavná i díky své proříznuté puse, se svěřila, že ačkoli vše vypadá dobře, obavy ji neustále provázejí a zřejmě to tak bude po celé těhotenství. "Nemyslím si, že někdy odejdu z vyšetření s větším nadšením než s nervy, ale zatím je všechno perfektní a krásné. Cítím se plná nadějí a úžasně. Bylo velmi těžké udržet to tak dlouho," rozpovídala se modelka a termín porodu spolu s dalšími informacemi si zatím nechala pro sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám