Hlavní obsah
Článek

Australská zpěvačka a rapperka Iggy Azalea (33) opět dokázala inovativním způsobem překvapit svým kostýmem na pódiu. Jako slavný host se bude společně se Seanem Paulem objevovat na letním turné svého kolegy Pitbulla. Podívejte, jak a hlavně v čem Iggy během zahajovacího koncertu zaválela…

První ze série zhruba padesátky vystoupení v rámci Pitbullova letního turné Can’t Stop Us Now se uskutečnil o víkendu v Raleigh v Severní Karolíně a Iggy dostala publikum do varu v modelu, jenž byl doslova jako její druhá kůže. Podobnou iluzi budily i kostýmy jejích tanečnic.

Těsný overal, který působil jako by na sobě Iggy měla pouze kalhotky, následně vyměnila za neméně sexy ‚ohnivý‘ model v šortkovém provedení. Australské rapperce a autorce megahitů Fancy či Black Widow se zkrátka nápaditost v odívání nedá upřít.

V osobním životě už se však umělkyni, jejíž vlastní jméno zní Amethyst Amelia Kelly, příliš nedaří. Má za sebou vztah například se současným partnerem Rihanny ASAP Rockym či basketbalistou Nickem Youngem, s nímž byla i zasnoubená. Nedopadlo to ale bohužel ani s dalším rapperem Playboiem Cartim, se kterým má syna Onyxe. Carti zpěvačku údajně podváděl a nebyl ani u porodu jejich syna. Carti následně i odmítl být uveden v jeho rodném listě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám