Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Sharlota (27) si poprvé zahraje muzikálovou roli. V těchto dnech zkouší postavu Denisy v připravovaném muzikálu Okno mé lásky s hity Olympiku v Divadle Broadway.

„Je to pro mě dost zajímavý a intenzivní zážitek, dosud jsem na takové tréninky nebyla zvyklá, ale kondičku z koncertů naštěstí mám. Věděla jsem, že skloubit herectví, zpěv a pohyb nebude tak jednoduché, klobouk dolů před všemi, kdo se muzikálu věnují. Pro mě je zatím největší oříšek doladit tanec,“ řekla Super.cz.

Na koncertování je Sharlota zvyklá, zajímalo nás tedy, co vše je pro ni v divadle nové.

„Ten intenzivní trénink ve velkém kolektivu, od rána do večera. Vždy jsem byla zvyklá spíše na fázové tréninky a práci v mé režii," řekla zpěvačka, která se může chlubit skvělou figurou.

"K pravidelnému cvičení jsem se vrátila v období lockdownu. Opět jsem si ho zamilovala, ale cvičím také kvůli tomu, abych si mohla dopřát jídlo, jaké chci. A nic extra zdravého to někdy není," svěřila půvabná Sharlota.

Před nedávnem se zpěvačka vdala za svého dlouholetého přítele Lukáše Jirkovského. Zajímalo nás, jestli stihli odjet na svatební cestu.

„Sotva jsme se vyspali ze svatebního dne, odjeli jsme hrát do Českého Těšína a do Brna. Vzhledem k pracovnímu vytížení jsem vyrazila s kamarádkou alespoň na pár dní na Mallorcu. Svatební cestu stihneme asi až příští rok,“ dodala závěrem. Zkoušení nové divadelní role jí zabere ještě několik týdnů, od listopadu se bude v roli Denisy alternovat s Natálií Grossovou a Felicitou Prokešovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám