Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Eliška Balzerová (62) bude porotkyní České Miss. A aby ukázala, že je doslova porotkyní na svém místě, ukázala svoji fotku, když jí bylo dvacet let. Tedy z doby, kdy byla ve věku dnešních finalistek.  Eliška předvedla, že by v soutěžích krásy rozhodně tenkrát bodovala.

Eliška stále vypadá neskutečně a na recept na její věčné mládí musí odpovídat prakticky při každém rozhovoru. Není divu, na šedesát rozhodně nevypadá.

„Role porotkyně bude opravdu těžký úkol, protože každoročně se v soutěži objeví mnoho krásných a zajímavých dívek. Věřím, že se nám spolu s diváky podaří vybrat mezi finalistkami tu nejkrásnější," těší se na roli porotkyně Eliška Balzerová.

Nadšená ze svého úlovku je i ředitelka České Miss Michaela Maláčová. „Potěšilo mě, že paní Eliška sleduje soutěže krásy a navíc se také zajímá o finalistky a má zájem se s nimi osobně poznat. Když se dívám na její starší fotografie, určitě by byla žhavou kandidátkou na korunku královny krásy," dodala Maláčová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám