Hlavní obsah
Článek

Exhokejista, nyní poslanec Jiří Šlégr (52) pořádně zkouší nervy své manželky Kateřiny. Se ztrátou muže, který ji opustil kvůli miss Lucii Králové (42), se smířila, nyní se ale Šlégr rozhodl bojovat ještě o jejich třináctiletou dceru Jessicu. A to už je na paní Šlégrovou moc.

U soudu žádá Šlégr o střídavou péči. A to i když dobře ví, že Jessica nemůže pendlovat mezi dvěma městy. I kvůli tomu, že je nadanou krasobruslařkou a denně má tréningy.

V pondělí měli manželé první soudní jednání o opatrovnictví dcery. Kateřina dorazila s obavami, její muž se neobtěžoval přijít vůbec.

"On mi chce vzít dceru? Že se o ni nestarám? Já jsem s ní denně, jezdím s ní každý víkend na závody, vařím, peru, uklízím, peču, celý život se o ni starám," řekla po soudním jednání Aha! Šlégrová.

"Nikdy jsem mu nebránila ve styku s dcerou. Nevím, proč najednou vyžaduje střídavou péči, tolik mi to ubližuje. Dokonce navrhl, aby byla Jessica vyslýchána u soudu. Tomu bych ji nikdy nechtěla vystavit. Tím by zásadně byla otřesena její psychika, na to nikdy nepřistoupím," dodala.

Reklama

Další články

Načítám