Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čeští diváci znají půvabnou slovenskou herečku Kristinu Svarinskou z pohádek Nejlepší přítel nebo Sedmero krkavců, zahrála si i v komedii 10 pravidel, jak sbalit holku. Na rodném Slovensku nedávno rozvířil vody její aktuální vztah. Dvaatřicetiletá blondýnka totiž randí s o sedm let mladším známým youtouberem Peterem Altofem, který vystupuje pod jménem Expl0ited.

S Kristinou jsme se potkali na představení nového filmu Střídavka. A vedle příběhů z natáčení, kdy mimo jiné prožila velmi emocionální scénu, protože natáčela pouze s den starým miminkem, jsme probrali samozřejmě i její lásku nebo to, zda by už sama o dítěti uvažovala. "Já jedu na vlně. Teď je to práce, nevím, co bude za půl roku nebo za rok. Takové věci se těžko plánují," krčila rameny.

Herečku rozčiluje, že se lidé pozastavují nad věkovým rozdílem, který s partnerem mají. "Fascinuje mě, že když máte partnera o sedm let staršího, nikdo to neřeší, zatímco o sedm let mladšího řeší všude. Každý by se měl starat hlavně sám o sebe. Když má mladší partnerku muž, je to v pohodě. Pořád u nás máme dvojí metr pro muže a ženy," míní Kristina.

Důležité ale je, že je s partnerem spokojená. "Musím říct, že nám to funguje velmi příjemně. Je to celé strašně čerstvé. Užíváme si to jako každý pár. Je to v začátcích a moc hezké," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám