Hlavní obsah
Článek

Po jejich pohádkové svatbě před dvěma týdny v brazilském Trancosu si modelka Lais Ribeiro (32) a její manžel Joakim Noah (37) užívají snad ještě pohádkovější líbánky… Novomanželé zůstali i tentokrát věrní nevěstině rodné Brazílii, jen se posunuli podél pobřeží zhruba o tisíc kilometrů dál, a to do proslulého města karnevalu Rio de Janeira.

Okouzlující Lais, jež je maminkou už čtrnáctiletého syna Alexandreho, byla na pláži nepřehlédnutelná v zelených háčkovaných bikinách, zatímco její milý předváděl svou muskulaturu v bílých plavkách trenýrkového střihu. Noah je přitom chlap jako hora a s jeho 211 centimetry vedle něj působí 182 centimetrů vysoká modelka jako drobek.

Čerstvě sezdaný páreček si vychutnává nejen krásného slunného počasí při relaxaci na lehátku, ale především v moři se dokáže pěkně odvázat. Společně pak blbnou jako čerstvě zamilovaní pubescenti.

Modelka známá z kampaní značek Ralph Lauren, Christian Dior, Tom Ford, GAP, American Eagle, a především pak jako jeden z andílků Victoria’s Secret, s bývalým hráčem NBA tvoří pár od roku 2018. O rok později se zasnoubili. Kvůli pandemii však svatbu odkládali tři roky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám