Hlavní obsah
Článek

Moderátor Hlavních zpráv na Primě Petr Suchoň s manželkou, bývalou hvězdnou tenistkou Klárou Koukalovou poprvé vyrazili na párty s ročním synem Sebastianem. "Zatím drží, má dobrou náladu," řekl Super.cz hned na úvod Suchoň.

Klára přiznala, že první měsíce po porodu pro ni byly velmi náročné. "Já si to hrozně užívám. Prvních pár měsíců bylo těžkých, teď už je to víc parťák, je s ním sranda. Předtím jsem byla hodně unavená, ale stěžovat si nebudu, hlavně, že je zdravý," prozradila Koukalová, která je ve výborné kondici a má zpět postavu, kterou měla před těhotenstvím.

"První měsíce byly tak těžké, že jsem se ani nestíhala najíst, jídlo jsem neřešila. Pravdou je, že já celý život nemám výkyvy váhy, vážím pořád stejně. I kdybych chtěla zhubnout, tak to moc nejde," vysvětluje.

Na mateřské je na plný úvazek. Syna zatím ještě nedala na hlídání. "Nemáme hlídací babičky, pracují. Zatím jsme na to my dva. Sebík ještě ani jednou nebyl na hlídání," přiznala.

Druhé dítě zatím v plánu není. "Nikdy neříkej nikdy. Naplánovat se to nedá. Ale kdyby byl jen Sebastian, budeme šťastní a spokojení. Za mě nemusím druhé, ale necháme to na přírodě," dodala Koukalová na párty televize Prima, kde se představovalo podzimní vysílací schéma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám