Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Větrníková královna Iveta Bartošová (†48) se docela odvážně opřela do své sokyně v lásce. Manželku svého pečovatele Josefa Rychtáře (65) Darinu Rychtářovou (66) obviňuje z neskutečné lenosti a urážení svého spasitele. „Proto jsem do toho šla,“ říká Iveta. Podívejte se na exkluzivní video!

„Já bych do toho nešla, kdybych neviděla, jak se k němu chová. Ona. Jak vlastně on doma dělá úplně všechno. Patnáct let žijou každý v jiném domě, nežijou spolu. A... ona se k němu chová tak, že vlastně nedělá vůbec nic. A Pepa uklízí, vaří, nakupuje, dělá zahradu, eh, pracuje ve své firmě, a ona přijde prostě, navštěvuje kamarádky, a leží doma na posteli, a nedělá nic. A hlavně mu nadává, že on nedělá nic,“ řekla dnešním VIP zprávám, které na Primě startují v 19:50, Iveta Bartošová ve své obvyklé vrcholné formě.

I kdyby byla pravda, co říká, za osmadvacet let manželství si Rychtářovi asi dokázali vyříkat, kdo se o co postará v domácnosti. Iveta Bartošová však Rychtářové vyčítá něco, co se děje i v jejím domě. U zpěvačky však Josef musí přidat ještě další péči: zatlačovat dráty, pomáhat s koupáním a psychicky podporovat. Zlé jazyky tvrdí, že sem tam také podržet flaštičku s pitím, to však říčanský starousedlík kategoricky odmítá.

I fakt, že se Josef patnáct let s Darinou intimně nestýkal, Rychtář Super.cz před časem kategoricky vyvrátil s tím, že ho jeho svěřenkyně špatně pochopila. I v dopise, jenž poslal soudkyni před pondělním zahájením rozvodu, prý psal něco jiného. Iveta však neustále jede svou. V exkluzivní zpovědi povídá také o vztahu s Rychtářem, o tom, jak je úžasný, i když občas nadává. Aby také ne. Manželku nejdřív nazval ženským pohlavním orgánem, pak ji označil za svi*i a č**ku a její advokátku za prostitutku. Prý ale jinak ani nekouše, zato nosí květiny. A nejen to. Bude zase na co se dívat a čemu se divit?

Reklama

Další články

Načítám