Hlavní obsah
Článek

Komička Celeste Barber to u svých fanoušků opět vyhrála. Tentokrát se rozhodla imitovat Kate Hudson, která na svém instagramovém profilu nedávno zveřejnila fotku nahoře bez, na níž zakryla prsa pouze vlasy.

A zatímco hereččin uhlazený snímek působí až téměř umělecky, Celeste focení opět pojala po svém. Stejně jako Kate i ona usrkává kávu, ovšem z papírového kelímku místo kultivovaně ze šálku, nechybí rozčepýřené háro a podprsenka nakřivo nebo bordel na stole před ní.

„Definuj ranní ptáče,“ popsala příspěvek, který se skládá z fotografie Hudson a její verze. Nazvala ho #celestechallengeaccepted a herečku v něm i označila.

Sledující Barber opět úplně odrovnala, řada z nich v komentářích přiznala, že jejich rána vypadají spíš jako u Celeste než jako u Kate.

„Miluju ty detaily,“ komentovala odpadky na stole jedna ze sledujících. „Díky, že mě vždycky rozesměješ. Miluji tvůj styl,“ vzdávali komičce hold další.

Instagram Celeste je prakticky složený z parodií známých osobností, které se jí daří imitovat bravurně. Ostatně díky tomu se na internetu i proslavila a dnes objíždí svět se svým stand-upovým turné.

Má za sebou už jedno úspěšné v rodné Austrálii a nyní míří do Evropy. V rámci toho se zastaví i v Praze, a sice 24. září v RockOpeře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám