Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Brad Pitt (60) na nedávné premiéře svého filmu Bullet Train v Berlíně objevil v sukni, vzbudil hodně pozornosti. Herci to dost seklo a na sex-appealu mu to rozhodně neubralo. Nyní prozradil, proč model vynesl a fanoušci se z jeho „vysvětlení“ ještě teď škrábou na hlavě.

„Nevím. Stejně všichni umřeme, tak to klidně pokazme,“ odpověděl na dotaz ohledně nedávného výběru garderoby magazínu Variety na červeném koberci v Los Angeles.

Z odpovědi nejednomu fanouškovi vylétlo obočí. Je vidět, že herec asi opravdu nevěděl, co říct, protože sukní zdaleka nic nepokazil.

Hnědou sukni doplnil kardiganem stejné barvy, růžovou košilí a černými vysokými botami. Nechal tak vyniknout i tetování na lýtkách. Za model sklidil víceméně ovace.

Na snímek Bullet Train, v němž se kromě Pitta blýsknou také Joey King, Sandra Bullock, Aaron Taylor-Johnson, Logan Lerman, Michael Shannon, Zazie Beetz a Bad Bunny, můžete zajít do kin od 4. srpna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám