Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spolu s Vincentem Navrátilem a Alexejem Kolvou produkoval skečovou show První dobrá, v níž také účinkují, a nyní se společně objevují také v druhé sérii komediálních Mužketýrů na stanici Voyo. A paradoxem je, že ačkoli herec Ondřej Kubina je jako jediný z nich už pět let ženatý, opět si zahrál panice.

"Vlastně to byl takový hezký návrat do pocitů, když je člověk nevinný a jenom o tom tak sní, jaké to bude poprvé. Ale je faktem, že mě trochu mrzelo, že je člověk furt trochu v křeči. Radši bych si někdy zahrál veselejší roli. Svůdník a vtipálek by mi šel asi líp než ten panic," zhodnotil Ondřej svoji roli.

V seriálu se všichni tři hlavní hrdinové hodně odhalují. "Osobně jsem s tím neměl problém, jsem s tím docela v pohodě. Ne, že bych byl exhibicionista, ale beru to jako součást svojí herecké práce, jsem s tím smířený," krčil rameny.

Nás ovšem spíš zajímalo, co na jeho svlékání před kamerou a hraní se spoustou krásných mladých hereček říká jeho žena, která je z peruánské katolické rodiny. Roli by mohla hrát i horká jižanská krev a žárlivost. "Překvapivě to snáší velmi dobře, i když je katolička. Ale opravdu chápe, co moje povolání obnáší, a ve všem mě podporuje. Ví, že to pravé přijde až doma," vysvětlil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám