Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jodie Sweetin (40), kterou si můžete pamatovat jako roztomilou Stephanie z populárního sitkomu Plný dům, se o víkendu vdala za partnera Mescala Wasilewského. Komorní svatba proběhla v Malibu, zúčastnilo se jí asi padesát hostů včetně hereččiných kolegů ze zmíněného rodinného seriálu.

Dorazili mj. John Stamos, Candace Cameron Bure či Andrea Barber a také vdova po nedávno zesnulém Bobu Sagetovi Kelly Rizzo.

Sweetin za sebou má turbulentní vztahovou minulost a věří, že konečně našla toho pravého. Vdávala se počtvrté, po pěti letech vztahu, který začal na dálku. Zatímco herečka žije v Los Angeles, její manžel bydlel v době seznámení v New Yorku, odkud se za partnerkou následně přestěhoval. „Vím, že jsem našla správného partnera na zbytek života - ať už přinese cokoli. Nemůžu být vděčnější,“ cituje magazín People slova novomanželky.

Poprvé se seriálová Stephanie vdala už ve 20 letech, a to za losangeleského policistu Shauna Holguina. Rozvedli se v roce 2006, po čtyřech letech manželství. Jejím druhým manželem byl od roku 2007 do roku 2010 (rozešli se však už v roce 2008) filmový koordinátor Cody Herpin, mají spolu dceru Zoie.

V roce 2010 herečka porodila druhou dceru Beatrix, jejího otce Mortyho Coylea si vzala o dvě léta později. Rok nato se oficiálně rozešli, rozvod byl dovršen v září 2016. Téhož roku Jodie ještě stihla zásnuby s Justinem Hodakem, ke svatbě však tentokrát ani nedošlo.

Zásnuby s nynějším manželem Mescalem pak herečka oznámila letos v lednu.

Reklama

Další články

Načítám