Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je vidět, že tanec je opravdu spouštěčem vášní. Své o tom vědí herci z tanečního seriálu První krok Přemysl Pálek a Charlotta Doubravová. Ti se roztančili i v soukromí tak, že se z nich stali nejen milenci, ale i rodiče dcerky Sofie.

"Tím nejzásadnějším prvním krokem se stalo setkání s Přemyslem Pálkem při natáčení seriálu. To, co mezi námi zafungovalo, překonalo všechny dosavadní představy o jistotě, citu a vášni nejen v komunikaci," přiznala Super.cz Charlotta. "Přemysl říká, že mu stačil první pohled, aby věděl, že mě chce získat pro život. Prý nás už tehdy viděl obklopené čtyřmi dětmi. Zatím máme jen jednu dceru, ale vydá za čtyři," smála se Doubravová.

"Takže první kroky teď zažíváme každý den. První úsměvy i rozčílení, první pusa, první snědené mýdlo, první bublinka, první lžička, která úspěšně skončila v pusince, poprvé se snažíme skloubit plínky a pracovní příležitosti. Od natáčení seriálu jsme udělali oba spoustu profesních kroků. Přemysl hraje v muzikálech a já jsem se začala věnovat režii," uzavřela Charlotta, kterou momentálně můžeme vídat i v company muzikálu Bídníci v divadle GoJa Music Hall.

Reklama

Další články

Načítám