Hlavní obsah
Článek

Ivu Frühlingovou (41) není třeba představovat. Je to žena mnoha tváří a zastane nejednu profesi. Odvážná je, i co se vzhledu týče. Na hlavě vystřídala snad všechny barvy včetně modré a nyní své dlouhé blond vlasy ostříhala na delší trendy mikádo s hnědým nádechem.

Baví mě riskovat a nestát na jednom místě, příští měsíc může být barva mých vlasů zase úplně jiná. Adámek byl smutný, že jsem šla zase do tmavší varianty, protože je sám blond a přál si mě blond, abych prý vypadala podobně. Manžel je na druhou stranu rád,“ říká Iva Frühlingová.

A novými vlasy to nekončí. Energická Iva, kterou můžete každý všední den slyšet na rádiu Expres FM, kde má svou vlastní hodinovou show, touží po novém členovi domácnosti!

„Chtěla bych nějaké obyčejné kotě, žádnou šlechtěnou rasu, zkrátka nějakého útulkáče. Manžel ale chce nejdříve dostavět dům, já se už ale nemůžu dočkat,“ prozradila moderátorka.

Ivu můžete znát i jako influencerku z Instagramu a TikToku, kde sdílí vtipná videa ze svého života nebo ohledně rodičovství. Ve své hodinové rádiové show IF s nadsázkou a humorem, ale bez umělého úsměvu koketuje s tématy jako sex, mateřství, úchylky, sebeláska, ezomatky, vztahy, nevěra, ale i pocuchané nervy, strachy či životní neúspěchy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám