Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená anglická modelka a moderátorka Kelly Brook (44) je vdanou paní. V sobotu odpoledne v Itálii pojala za manžela svého dlouholetého partnera Jeremyho Parisiho. Obřad se konal nedaleko Říma v přístavním městě Civitavecchia, proslulém svou historickou architekturou. Mezi hosty nechyběla například Kylie Minogue.

Pár se vyvaroval jakýchkoli módních experimentů. Nevěsta pro svůj velký den vynesla tradiční šaty v barvě slonové kosti s krajkovými detaily, které zdobily i její závoj. Ženich zvolil černý oblek s vestičkou, bílou košilí a černou kravatou.

Obřad Kelly plánovala dlouho dopředu a možná zvolila partnerovo rodiště i proto, že zde hrozilo menší riziko deště než v Anglii. Osud tomu však chtěl jinak a během obřadu novomanželům napršelo spoustu štěstí, jak se říká.

I na tuto variantu se však myslelo, a tak se následně svatební veselí přesunulo dovnitř do prostor věže Torre di Cicerone, pojmenované po slavném římském řečníkovi Cicerovi.

Pro Jeremyho i Kelly se jedná o první manželství. Ačkoli byla modelka, jež má na svém kontě mimo jiné i řadu velmi sexy laděných kalendářů, zasnoubená v minulosti s hercem Billym Zanem a sedm let strávila s akčním hrdinou Jasonem Stathanem, svatby se dočkala až nyní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám