Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nebyla by to ani pořádná dovolená, kdyby se z ní Britney Spears (42) na Instagramu nepodělila o hanbatý obsah. S fanoušky sdílela video z jachty, kde se předvedla v květovaných bikinách, ale také nahoře bez.

Prsa si mačkala v dlaních nebo laškovně zakrývala kloboukem. Polonahá také vystavila tělo slunci a chytala bronz.

Není známo, kde přesně s manželem Samem Asgharim dovolenou trávili, ale je zjevné, že si Britney manželství užívá. Rozhodně působí šťastněji než kdy dřív.

Zpěvačka se fanouškům nedávno svěřila, že dokončila horlivě očekávanou knihu o svém životě. V té konečně vlastními slovy popíše vztahy se svou rodinou, 13 let trvající nucené opatrovnictví a mnoho dalšího.

Na téma kontroverzního života Britney vzniklo nespočet dokumentů, nikdy však ve spolupráci se Spears samotnou. Zpěvačka původně měla v plánu, aby její memoár vyšel v lednu příštího roku, to se jí prý ale nepodaří.

Datum vydání zatím není známo, ví se pouze, že Britney podepsala smlouvu s firmou Simon & Schuster, jedním z největších vydavatelství v USA, a už dopředu inkasovala zálohu ve výši 15 milionů dolarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám