Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a principálka Divadla Radka Brzobohatého Romana Goščíková neví, kam dřív skočit. Maminka malého Ondráška aktuálně natáčí nový seriál Agrometal pro televizi Prima, který režíruje její manžel Karel Janák. Naštěstí se jí daří skloubit vše dohromady. „Je to teď docela masakr, my jsme si říkali s kolegou Lukášem Burianem, který mi dělá uměleckého šéfa v našem divadle a tady mi zároveň hraje výraznou roli, že se během léta zlikvidujeme a nevíme, jak nastoupíme na začátek nové divadelní sezony v září,“ svěřila se pro Super.cz.

Jelikož jsou manželé plně vytížení novým seriálem, jejich malý syn s nimi jezdí na natáčení: „Ono, když s manželem točíme a pracujeme na jednom projektu, tak náš Ondrášek přece jenom zůstává na mně, takže je to samozřejmě taková makačka, ale pořád nás to ještě baví a nabíjí nás to,“ dodává.

Přes léto si tedy neodpočinou, volno si užijí až za pár měsíců. „Když to všechno klapne, tak jak má, tak doufám, že v říjnu nebudeme muset pracovat a budeme moct odjet na dovolenou,“ uzavírá Radka Goščíková.

Reklama

Další články

Načítám