Hlavní obsah
Článek

Naposledy jsme se s Tomášem Vernerem (37) setkali v květnu, kdy jeho manželka Tammy nosila pod srdcem jejich druhorozeného syna Timothyho (3 měsíce). Po pár měsících jsme se s rodinou setkali znovu, abychom je mohli obdivovat ve stávající čtyřčlenné sestavě.

„Všechno zvládáme dobře. Musím ale říct, že jsem si vybral skvělou manželku, protože dvě děti je velká synergie. Jedna plus jedna se nerovná dva, ale minimálně čtyři. Máme ale dva poklady a zatím to zvládáme,“ uvedl rozzářený otec, který je své manželce velkou oporou. „Tomáš je extrémně nápomocný. Občas si jde hrát ven s Tomíkem, na procházku, mění plenky, v tom je opravdu velmi dobrý. Občas koupe. Je to vážně skvělé,“ řekla nám v rozhovoru Tammy.

Nepouštím se do kojení, ale jinak mi není nic cizí. Chci být součástí oblékání, přebalování, čtení pohádek. Přijde mi to jako skvělá věc. Přes den někde pobíhám a pak večer rád strávím s dětmi. Ten menší to zatím ještě tolik nepotřebuje, ale ten větší má přečtené všechny klasické české pohádky,“ doplnil informaci o provozu mladé rodiny bývalý krasobruslař.

"Cesty se omezují pracovními povinnostmi. Když můžeme, navštěvujeme moje rodiče na jihu Čech na čerstvém vzduchu,“ říká Tomáš Verner, který zatím dovolenou v zahraničí kvůli práci a malým dětem neplánuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám