Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spolu s kaskadérem a producentem Petrem Jáklem (38) a komikem Luďkem Sobotou (68) byla herečka Kristýna Leichtová (38) hostem nového pořadu Česká třicítka, ve kterém se představila jako komentátorka a hodnotitelka filmových ukázek, v nichž se to jen hemží fackami a rvačkami.

Česká třicítka je nový pořad Prima family, který se na obrazovkách představí již prvního března večer, a v němž Martin Dejdar (59) v roli moderátora divákům představí vždy třicet filmových scén na jedno téma. A hned v prvním dílu půjde doslova „o hubu“, Dejdar totiž vybral momenty s nejznámějšími filmovými fackami, údery a rvačkami, které budou vybrané tváře českého šoubyznysu komentovat a hodnotit.

Při této příležitosti se trojice hostů rozpomínala také na vlastní zážitky spojené s nějakým tím výpraskem, ať už filmovým či soukromým. Takový Luděk Sobota například přiznal, že jednou radši utekl z hospody, aby neschytal nakládačku. „Strhla se šarvátka v jedné hospodě v Teplicích. Na nic jsem nečekal, popadl za ruku ženu a malého syna a rychle jsme utekli pryč. Až po chvíli mi došlo, že bez placení,“ vylíčil herec.

Kristýna Leichtová zase prozradila, že má docela ráda scény, ve kterých má dát někomu před kamerou facku. „Tyto obrazy mě baví mnohem víc, než když se mám s někým líbat,“ přiznala se smíchem akční herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám